Nová webová prezentácia

Dnes bola spustená naša nová webová prezentácia. Pôvodná stránka bola stále rovnaká a jej aktualizácia bola zdĺhavá. Preto som potrebovala novú webku s novými službami, aby som mohla jej prostredníctvom komunikovať s mojimi zákazníčkami, prípadne záujemcami.

V mojom salóne zavádzam niektoré nové služby, ktoré chcem uviesť na web stránke. Táto nová web stránke je vytvorená v novom prostredí, ktoré mi umožní flexibilne reagovať a prinášať jej návštevníkom nové veci. Chcem aby webka trošku žila, preto bude nová rubrika novinky, kde budem uvádzať zaujímavé príspevky zo života môjho salónu. Taktiež mám v úmysle na web stránke vyhlasovať akcie na rôzne služby salónu. Preto má určite význam aby ste sa na túto stránku pravidelne vracali.

Stránka má už RSS kanál určený k čítaniu noviniek. Technológia RSS umožňuje užívateľom Internetu prihlásiť sa k odberu noviniek z webu, ktorý ponúka RSS zdroj. Čítačka potom pravidelne kontroluje túto stránku a zobrazí nové položky.

V každom prípade som rada, že môj marketing dostal nový nástroj a ja sa budem snažiť, aby všetci návštevníci mojej novej stránky boli s jej obsahom spokojní a mali sa dôvod sem vrátiť.

Marta Gejdošová